”Kad ugledam dete, ono budi u meni dve emocije, nežnost zbog onoga što jeste i poštovanje zbog onoga što će možda postati.”Luj Paster

Radujemo se svakom novom druženju sa Vama!

”Kad ugledam dete, ono budi u meni dve emocije, nežnost zbog onoga što jeste i poštovanje zbog onoga što će možda postati.”Luj Paster

1

Termini za rođendane

za petak, subotu, nedelju

10:30h – 13:30h

14:30h – 17:30h

18:30h – 21:30h

 

Termini za rođendane

 

Radnim danima

Za rođendane radnim danima,

pozvati za termin.

 

Telefon rođendaonice

za dogovor

oko termina i drugih 

informacija

pozvati na broj:

064/4140924

Za sve pohvale

i

reglamacije

pozovite broj:

064/4140924

MESTO GDE ŽIVI I RASTE DEČIJA MAŠTA

Animacija dece

Ušuškana u miran kraj, okružena zelenilom i svežinom, dečija igraonica FIĆA predstavlja oazu zabave za mališane, kao i odmora i opuštanja za sve članove porodice.

Razonoda za mališane koja zadovoljava svačiji ukus: sony, volani, facepainting…

ZA NAŠE GOSTE OBEZBEDILI SMO

Nudimo Vam provod u prijatnom ambijentu u kojem Vas dočekuje tim sastavljen od stručnog, edukovanog, ljubaznog i predusretljivog osoblja. Kreativne i inovativne igračke za decu  učiniće da se Vaše dete sa društvancetom oseća zadovoljno i ispunjeno kao u najlepšoj dečijoj bajci.

Organizujemo pozornicu koja se koristi za vreme pozorišnih i lutkarskih predstava a pored toga je adekvatno opremnljen prostor za igru mališana kada pažnja krene da se usmerava na kreaciju sopstvene igre.

Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su vođene radionice za oslikavanje lica prirodnim bojama, sony, mini kviz i još mnogo toga.

Igraonica poseduje savremeni klimatizaciono-ventilacioni sistem kao i grejanje koje čini da prostor odiše prijatnom temperaturom i kvalitetnim vazduhom.

parking mesta

Dece

Odraslih

PROSTOR KAO IZ BAJKE

Svrha našeg postojanja je nasmejano i srećno dete kao i zadovoljni roditelji. Uz najraznovrsnije sadržaje želimo da Vašem detetu pružimo nezaboravnu avanturu. Nasmejana lica animatora koji sa velikom predanošću obavljaju svoj posao učiniće da se Vaše dete oseti kao na drugoj planeti. Uživanje u gledanju dečje lepote i sreće, čini da i sami postanemo srećni. Upravo zato želimo da izmamimo osmeh na licu svakog deteta, da ga naučimo novim veštinama i da mu pomognemo da sklopi nova prijateljstva.

RADNO VREME

 

Za sve informacije o terminima rođendana, paketima i ostala pitanja:

 

POZOVITE (381) 64/4140924

POZOVITE NAS

ADRESA : MILENE PAVLOVIĆ BARILI 5

FILIPOVICFFD@GMAIL.COM

064/4140924